ImuPro - Testa Matöverkänsligheter

Matöverkänsligheter (Fördröjd Allergi)

Vanliga matöverkänsligheter, eller intoleranser, är gluten, mjölkprotein, laktos och ägg, för att nämna några. De ger ofta inte utslag direkt utan symptomen kan komma flera timmar eller rentav dagar efteråt med t.ex:

- Täppt näsa
- Depression
- Andningsbesvär
- Ledvärk
- Förstoppning, magont eller diarée
- Illamående
- Huvudvärk
- Kliande öron
- Hudutslag och eksem
- m.m.

Det finns labtester som analyserar upp till 270 olika födoämnen. Din överkänslighet visar sig i siffror 1-4, där 4 står för den högsta graden av överkänslighet. Testet utförs på CTL Ortholabor i Tyskland enligt ISO 9001:2008 och har under de tolv år det genomförts analyserat långt över 100 000 blodprov.

Genom att undvika ämnet och läka tarmen kan man bli bra inom 1 år och tåla födoämnet igen. Hos MåBra kan du få hjälp att göra testet och hjälp att anpassa din kost och vilka kosttillskott du behöver ta för att dina tarmar ska kunna läka så bra som möjligt.

Du kan ladda ner en pdf-fil här och läsa mer om vilka födoämnen som testet omfattar:

pdf ikon ImuPro Patientbroschyr

Kolla även in dessa instruktionsvideor som beskriver hur testet fungerar:

Rationalen bakom IGG

Konceptet bakom ImuPro