Biokinesiologi

Känner du till att människor som är allergiska för t ex fisk eller jordnötter inte kan vara i ett rum där det finns någon fisk eller jordnöt?

På Amandas skola (min dotter) fick man inte ha med sig några nötter alls, för det fanns vissa som inte tålde nötter. OBS! Det handlade om att de bara befinner sig i ett rum som detta finns i. Vad betyder det? De har inte ätit det och inte rört vid det. Bara varit i samma rum som det. Ändå påverkar det dem? Är det fantasi? Nej, det är frekvenserna som påverkar dem.

Vad är frekvenser?

Många tror att det är något konstigt för att det är osynligt. Men det är mycket som är osynligt, magnetism, elektricitet, vinden, radiovågor m.m. Detta handlar om kroppens egen energi, eller styrka, som ju också är osynlig.

Allt levande har en viss frekvens och intensitet, vilket innebär att det vibrerar vid en viss våglängd. Frekvensen – eller tonen – är olika för olika celler och olika delar av kroppen. Till exempel har olika joner olika frekvens: kalium har vibrationsfrekvensen 7 Hz, mangan har 21 Hz och kalcium har 28 hz.

Allt har olika frekvens

Man kan mäta vad en människa ätit och hur hennes biokemi var trots att människan är död och rutten. Vad är det som mäts? Jo, frekvenser. Allt har olika frekvens. Därför kan man avgöra vad en död människa har under naglarna eller annat. Det är materian i sig som har en frekvens. Man använder maskiner som mäter detta. När vi jobbar med hårmineralanalyser så är det frekvenserna som visar vilka mineraler man har i kroppen.

Musklerna har kopplingar till inre organ

Biokinesiologi är ett invecklat system. Alla muskler har kopplingar till ett inre organ, till en reflexpunkt för blodcirkulationen och till ytterligare reflexpunkter för lymfvägarna och neuromuskulära system. Varje muskel relaterar till en akupunkturmeridian. Om en muskel i kroppen inte fungerar som den ska kan det bero på problem i cirkulationen eller på olika brister, t ex vitaminer, mineraler, aminosyror, fettsyror eller enzymer.

Muskeltestningar visar vad man är överkänslig mot

Ett utmärkt sätt att se om man tål ett preparat är att göra en muskeltestning. Om man tål preparatet så blir muskeln stark. Om man inte tål det så blir muskeln svag av preparatet.

Det är för övrigt för att det inte skall vara gissningar som jag testar. Inte konstigare än att människor som är överkänsliga mot viss mat blir svag om man håller maten intill dem. De behöver inte vara så överkänsliga som nötallergiker för att reagera. Alla reagerar.

När Amanda (min dotter) var dålig, (det var därför jag lärde mig detta) testade jag all mat på henne om hon tålde det eller inte. Det var mycket hon inte kunde äta till en början, men allteftersom hon blev friskare tålde hon det bättre. Nu tål hon allt utom mjölk.

Alla har förmågan att lära sig denna testning

Alla människor kan lära sig denna testning. Det är ingen gåva utan en kunskap som det handlar om.