Biokinesiologi

Känner du till att människor som är allergiska mot t ex fisk eller jordnötter inte kan vara i samma rum där det finns någon fisk eller jordnöt?

På min dotter Amandas skola fick man inte ha med sig några nötter alls eftersom det fanns vissa som inte tålde nötter. Bara att de befann sig i samma rum påverkade dem, dvs. de behövde varken äta det och eller röra vid det för att känna av det. Ändå påverkar det dem? Är det fantasi?

Nej, det är frekvenserna som påverkar dem.

Vad är frekvenser?

Många tror att frekvenser är något konstigt för att det är osynligt. Men det är mycket runt omkring oss som är osynligt: Magnetism, elektricitet, vinden, radiovågor m.m. När vi här talar om frekvenser handlar det om kroppens egen energi, eller styrka, som ju också är osynlig.

Allt levande har en viss frekvens och intensitet, vilket innebär att det vibrerar vid en viss våglängd. Frekvensen – eller tonen – är olika för olika celler och olika delar av kroppen. Till exempel har olika joner olika frekvens: kalium har vibrationsfrekvensen 7 Hz, mangan har 21 Hz och kalcium har 28 hz.

Allt har olika frekvens

Man kan mäta vad en människa ätit och hur hennes biokemi var trots att människan är död och rutten. Vad är det som mäts? Jo, frekvenser. Allt har olika frekvens. Därför kan man avgöra vad en död människa har under naglarna t ex. Det är materian i sig som har en frekvens och man använder maskiner för att mäta dem. När vi jobbar med hårmineralanalyser så är det frekvenserna som visar vilka mineraler man har i kroppen.

Musklerna har kopplingar till inre organ

Biokinesiologi är ett invecklat system. Alla muskler har kopplingar till ett inre organ, till en reflexpunkt för blodcirkulationen och till ytterligare reflexpunkter för lymfvägarna och neuromuskulära system. Varje muskel relaterar till en akupunkturmeridian. Om en muskel i kroppen inte fungerar som den ska kan det bero på problem i cirkulationen eller på olika brister, t ex vitaminer, mineraler, aminosyror, fettsyror eller enzymer.

Muskeltestningar visar vad man är överkänslig mot

Ett utmärkt sätt att se om man tål ett preparat är att göra en muskeltestning. Om man tål preparatet blir muskeln stark. Om man inte tål det så blir muskeln svag.

Det är för övrigt för att det inte skall vara gissningar som jag testar - inte konstigare än att människor som är överkänsliga mot viss mat blir svag om man håller maten intill dem. De behöver inte vara så överkänsliga som nötallergiker för att reagera. Alla reagerar.

När Amanda (min dotter) var dålig, (det var därför jag lärde mig detta) testade jag all mat på henne om hon tålde det eller inte. Det var mycket hon inte kunde äta till en början, men allteftersom hon blev friskare tålde hon det bättre.

Alla har förmågan att lära sig denna testning

Alla människor kan lära sig denna testning. Det är ingen gåva utan kunskap som vem som helst kan lära sig.

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB