Labrix hormonanalys

 

I vårt stressade, kemikalieförgiftade samhälle är det lätt att våra känsliga hormonsystem blir rubbade och vi får problem med PMS, endometrios, PCOS, oregelbundna menscykler eller utebliven mens, klimakteriebesvär eller rentav barnlöshet och bröstcancer, bara för att nämna några. (Se även artiklarna om PMS och Hormoner samt om Utbrändhet, Stress och Binjureproblem.) Och det är inte bara kvinnor som drabbas utan även män kan uppleva förändringar i hormonnivåerna allt eftersom man blir äldre.

Labrix är ett laboratorium grundat i USA av läkare med klinisk erfarenhet och gör stora framsteg inom tester av hormoner. De har utvecklat analysmetoder för att diagnostisera vilken typ av hormonförändring varje individ har. Du kan genom att göra detta test och med Må Bra Invests hjälp utifrån resultatet rätta till problemen och få ett friskare och mer harmoniskt liv. Detta kan ske framför allt med förändrad kost men också med hjälp av örter, mineraler, vitaminer eller andra kosttillskott för att stödja den självläkande processen av kroppens svaga punkter.

Läs gärna MåBra Naturligts blogginlägg om några saker du kan tänka på för att underlätta för dina hormoner: Plastbanta | Få kontroll över din stress

Vilka kan ta testet?

  • Kvinnor och män med pga. ålder förändrade hormonnivåer
  • Fertila kvinnor med PMS som kan vara orsakat av oblans i hormonerna
  • Kvinnor i klimakterieåldern eller som har passerat den
  • De som vill kolla upp sina hormonnivåer efter / under hormonterapi (oral, sublingual eller topisk) och därefter reglera intaget
  • Alla som har problem som inbegriper trötthet, sömnsvårigheter, stress, immunsystem, blodsockerreglering och övervikt

labrixbig

Pris

Comprahensive Plus Panel hormontest inkl vårt förarbete och genomgång av testet efter: 3900 kr Beställ här
Genomgång av testet bokas separat via Boka Direkt

Innan ett beslut tas om att göra testet ska detta formulär fyllas i där du kryssar i vilka symptom du har och hur starka de är.
Formulär för kvinnor
Formulär för män

Fyll gärna i på datorn och mejla sedan in den till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
eller skriv ut, fyll i och skicka till:
Att: Christina Sjöqvist
Må Bra Invest
Odens Tvärgränd 12
231 42 TRELLEBORG

Mer detaljerade instruktioner på hur du genomför testet finns här

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB