tisdag, 08 Maj 2012 19:41

Allergier och astma

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Astma och allergier ökar alltmer och många drabbas. Detta leder till mycket lidande och trötthet. Men kan man göra något åt det? Är det bara antihistaminer, Bricanyl och Cortison som hjälper?

Jag har sett att det finns mycket som man kan göra genom att man gör kostförändringar. Vill man veta vad man skall ta bort gör man det genom ett prov till imupro som kan test upp till 280 olika födoämnen. När man har tagit bort maten som kan skapa en reaktion finns en större chans att kroppen kan läka och man blir av med sina problem.

En mycket bra artikel skriven av Peter Wilhelmsson, som förklarar allt mycket bra och som jag verkligen kan rekommedera er att läsa han har jobbat med näring och hälsa i 35 år. (Han var min huvudlärare i näringsmedicin.) Du kan läsa artikeln genom att trycka här

Läs 6605 gånger Senast ändrad tisdag, 08 Maj 2012 20:01
Christina Sjöqvist

Christina är utbildad näringsterapeut och har utöver detta tillägnat sig kunskaper inom massage, akupunktur, hårmineralanalys, irisdiagnostik och basmedicin.

Hon startade sitt första hälsoföretag 1997 och har sedan dess fått stora kunskaper och kunnat hjjälpa många att uppnå hälsa. Både via sin klinik i Trelleborg där hon hjälper kunder individuellt men också genom att hålla föreläsningar runt om i landet.

Relaterade artiklar (efter tagg)

2 kommentarer

  • Kommentarlänk Amanda tisdag, 09 oktober 2012 10:12 postad av Amanda

    Men kan inte astma även bero på parasiter och andra mikro organismer?

  • Kommentarlänk Margareta Johansson söndag, 13 Maj 2012 09:37 postad av Margareta Johansson

    Intressant artikel.
    Jag kan av egen erfarenhet intyga att cortison och andra preparat ger otrevliga biverkningar så när det finns alternativa behandlingar utan dessa är det väl värt att prova.

Lämna en kommentar

Kontrollera att du skriver in (*) obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB