måndag, 06 april 2020 12:01

Rekommenderade tillskott vid pollenallergi

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)
Alla som lider av pollenallergi varje år. Jag tycker så oehört synd om er! Det kan inte alls vara lätt.
Men visste du att det finns hjälp att få? Du kan bli av med pollenallergi. Kolla in tillexempel filmen här där min svärson berättar hur han blev av med pollenallergi. 
 
Som du såg i filmen och kanske även läste i mitt förra inlägg så är det allra bästa för att på lång sikt bli av med pollenallergi att man arbetar med att förbättra mage och tarm. Det är i stort sätt nästan alltid där som grundproblemet är. Men att göra det tar tid och nu är våren här och kanske har du redan börjat känna av hösnuvan. Därför kanske du har hittat hit för att du vill veta hur du kan göra för att lindra pollenallergin nu med detsamma. 
 
 

Tillskott särskilt framtagna för att minska pollenallergi

Oftast brukar jag rekommendera tillskott som är särskilt sammansatta med näringsämnen som förebygger och mildrar pollenallergi. Dessa är bl.a.:

  • Pollazym från AlphaPlus - Denna innehåller enzymer som sätter igång kemiska reaktioner i kroppen. Du tar 1-3 kapslar, tre gånger dagligen mellan måltider.
  • Pollenzym från Holistic - Denna tar du mellan måltiderna då den hjälper till att rena blodet och dämpa det inflammatoriska. Du kan dosera den från 2/dag till fler beroende på hur din allergi är. Svårare allergi högre doser och lägre doser när det känns bättre. 
  • PollenOptimal från Helhetshälsa - Denna produkt tar du till maten, 1-2 kapslar 1-2 gånger per dag, doseringen är högre om du har mer besvär och lägre om den känns bättre. PollenOptimal som du hittar här: 

Det som är en gemensam nämnare med dessa är att de ofta innehåller antiinflammatoriska proteasenzymerna bromelain och/eller papain, samt flavonoiden quercetin. En del innehåller även immunstärkande antioxidanten C-vitamin. Även om jag själv inte har pollenallergi (och har aldrig haft) så har jag har fått mycket positiv feedback från kunder som har använt någon av de här produkterna. 

Homeopatiska medel

Jag har även jobbat med homeopatiska medel för att hjälpa kunder att bli av med pollenallergi.

  • Ruberkehl minskar histaminfrisättningen och ökar lymfflödet. Andas in 2-3 dr per näsborre 2 -3 gånger per dag   eller så kan du sätta det i lymfan vid armbågen, då sätter du 2 dr/armbåge 2-3 gånger per dag.
  • Sanukehl prot tätar slemhinnan och är bra för det göra att det inte passerar in i blodbanan toxiska ämnen. Ta 8 dr i mun varje morgon innan frukost.
  • Basotabs liknar histamintablett utan att ha de biverkningarna dosering är 1-2 tabletter som läggs i varmt vatten 3 ggr dagligen eller vid behov.
  • Recarcin tar du om du är extremt svullen i näsans slemhinnor. Du kan ta 2 dr som snusas upp i näsan 3 ggr dagligen. Det har en avsvällande effekt.

Om du har frågor kom ihåg vi finns här för dig.

Skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Eller boka ett besök för att få ordning på din tarm och allergi.

Må Bra

Christina Sjöqvist

 

https://europepmc.org/article/med/1578094

https://www.mabranaturligt.se/item/191-naturliga-antihistaminer-pollenallergi
Läs 2789 gånger Senast ändrad fredag, 12 juni 2020 04:44
Christina Sjöqvist

Christina är utbildad näringsterapeut och har utöver detta tillägnat sig kunskaper inom massage, akupunktur, hårmineralanalys, irisdiagnostik och basmedicin.

Hon startade sitt första hälsoföretag 1997 och har sedan dess fått stora kunskaper och kunnat hjjälpa många att uppnå hälsa. Både via sin klinik i Trelleborg där hon hjälper kunder individuellt men också genom att hålla föreläsningar runt om i landet.

Lämna en kommentar

Kontrollera att du skriver in (*) obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB