Amanda, 14 år

"Läkarna trodde mig inte"

Amanda hade enorma magplågor dagligen och läkarna kunde bara konstatera IBS och trodde även att hon var mobbad. 

 

"I fem år led jag av ständiga kramper i magen, det kändes som knivar som far fram och tillbaka och allt jag kände för att göra var att skrika. Men inte ens till att skrika hade jag någon ork. Det gjorde att jag större delen av högstadiet inte kunde gå till skolan. Mina snälla lärare hjälpte mig att kunna göra så mycket av skolarbetet hemifrån liggandes i sängen, men knappt det orkade jag.

Mina oroliga föräldrar åkte fram och tillbaka till den ena läkaren efter den andra. Men det verkade som att ingen hade något vettigt alls att säga. Förutom det där gamla vanliga som många nog får höra, IBS, mobbad, psykisk ohälsa. De frågade mig om jag smygrökte, om jag var mobbad och de till och med undrade hur mina föräldrar var mot mig. Det kändes bara mer och mer hopplöst ju fler av de olika "specialist" läkarna vi fick remisser till, jag undrar om de kanske till och med tvivlade på att jag talade sanning. Ingen kunde förstå varför jag led av sådana oerhörda kramper i magen, som även resulterade i att jag hade reumatism-liknande värk i hela kroppen som gjorde mig helt sängliggande. Inte undra på att jag led av depression till följd av alla dessa sjukdomstillstånd som ledde till ett osociala och olyckliga liv mitt i den så viktiga tonårstiden.

Mina föräldrar incisterade på att läkarna skulle ta olika prover, men tyvärr visade dem ingenting! Så inte förrän vi på eget bevåg skickade iväg avföringsprov till USA kunde vi upptäcka att jag hade två mycket farliga amöbor, flera parasiter och 2 dåliga stammar av bakterier (de goda bakterierna existerade i princip inte....) Något som man inte hade sett inom sjukvården trots att jag lämnat avföringstest även där.

Med hjälp av Christina fick jag hjälp till att döda mina mikroorganismer, det var ett tufft år och jag blev sämre på många sätt. På grund av de många olika matintolernserna som kom ifrån en dåliga tarm, läckande tarm, dålig matsmältning och magkatarr kunde jag under den mest kritiska tiden bara äta ris med lite svag buljong.

Sakta men säkert byggdes så kroppen upp igen och nu flera år senare kan jag knappt tänka mig att jag varit så sjuk. Christina har inte bara hjälpt mina organ att fungera som de ska, utan med hjälp av naturens fantastiska medel har jag dessutom fått tillbaka livsglädjen som förr inte fanns. Det finns inte ord nog till att beskriva den lyckan och tacksamheten jag idag känner över att ha få vara FRISK!" 

- Amanda, 14 år

 

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB