Angelica, 26 år

"Vid 24 års ålder hade jag blod som klumpade sig!"

Angelica hade en trött kropp orsakade av magproblem som gjorde henne deprimerad och extremt trött.

 

"Jag har alltid varit intresserad av den naturliga vägen till hälsa. Men min kropp orkade inte mer. Jag var förkyld minst en gång i månaden och var ständigt halvt täppt i näsan. Jag hade mensvärk (svimmade t.o.m. en gång), stora blödningar, åt anti-depressiva, hade eksem, hade jätteont i magen ibland så jag kallsvettades och var extremt trött. Min hy var glåmig och trött; jag hade som små inflammationer under huden. Jag hade finnar i ansiktet, på axlar och på rygg. Jag gick till vårdcentralen men alla sade att mina blodprover såg bra ut. Med andra ord kunde de inte hjälpa mig ett dugg. Eftersom vi har sköldkörtelproblem i släkten trodde jag att det var min sköldkörtel som strulade, men dessa prover var bara bra enligt sjukvården. Jag visste innerst inne att jag var tvungen att ta tag i min hälsa på ett annat sätt, bortom skolmedicinen. Men jag visste inte var jag skulle börja.

För nästan två år sedan hittade jag Christinas hemsida. Jag tänkte att jag inte hade något att förlora så jag åkte ner till Trelleborg från Stockholm. Christinas tittade på mitt blod och konstaterade att det hade klumpat ihop sig. Vid 24 års ålder hade jag blod som klumpade sig! Jag blev nästan lite förskräckt. Samtidigt tänkte jag att det var tur att jag hittade hit och kunde börja göra något åt det hela. Jag fick ändra min kost och tog bort mjölk, socker och gluten. Jag fick också börja med att rena kroppen med en örtkur.

De andra gångerna jag besökte Christina fick jag stärka mina trötta binjurar och åtgärda andra brister i kroppen som jag troligen hade gått med under en längre tid. Det intressanta var att mitt blod hade slutat klumpat ihop sig redan vid andra besöket hos Christina och nu flöt det på bra. Örterna fungerade alltså! Jag kunde också trappa ned mina antidepressiva och vara utan dem ett år. Jag märkte att min hud blev helt ren utan finnar eller inflammationer. Jag som trodde att jag alltid skulle leva med en dålig hy. Nu märkte jag att den började stråla och t.o.m. flera av mina vänner nämnde det.

Idag försöker jag fortsätta med de kostråd jag fick samt ändra dem lite efter tycke och smak. Jag fastar två gånger per år och försöker äta så rent som möjligt. Jag har också kunnat dra ned på mina anti-depressiva mediciner och har som mål att vara helt utan dem så småningom. Jag har blivit inspirerad och även bytt ut kemiska produkter till helt naturliga i min vardag för att minska på gifter och plaster som belastar våra kroppar (kosmetika, hud och hår vård, tandkräm, stekpannor, vattenflaska etc.). Idag läser jag till kost- och näringsterapeut för att lära mig mer om hur jag ska ta hand om min och min familjs hälsa. I framtiden kanske jag kommer att arbeta med detta.

En sak har jag lärt mig. Det krävs ansträngning och vilja att ändra sina vanor. Och det är ingen som kan göra det åt dig. Att läka kroppen tar tid och detta måste man respektera. Äkta hälsa är ingen quick fix. Men det positiva resultatet kommer att synas. Då kommer du märka att det är värt det. Med andra ord, ge inte upp, det går att bli bättre och läka!"

- Angelica, 26 år

 

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB