Martina, 22 år

"Jag var på väg mot utmattning."

Martina levde i en ond spiral där stressen inom henne och hon till slut inte orkade mycket alls.

"Jag lever ett hälsosamt liv och äter bra mat, men på något vis så kände jag under en längre tid att jag blev allt mer trött, slut och orkeslös. Det blev svårt för mig att koncentrera mig på arbetet, jag orkade knappt gå upp på morgnarna och på fritiden blev jag allt mer tjurig och grinig mot allt och alla. Jag märkte att jag började komma in i en ond spiral på väg mot utmattning och alla i min närhet sa till mig att jag måste minska på stressen. Stressen inom mig kändes enorm och hur jag än försökte att få bort så många stressmoment som möjligt kändes det inte som att jag lyckades. Istället resulterade det i att livet kändes ännu tråkigare då jag aldrig vågade hitta på roliga saker av risken för att ligga helt slutkörd dagarna efteråt. När det kändes som att jag gjort mer eller mindre det mesta för att skära ner på stressen, och jag inte kunde komma mer att ta bort ur min vardag, fick jag en hårmineralanalys från min pappa som present.

Vi kunde då se att min sköldkörtel och mina binjurar var mycket trötta och behövde stöd. Vi kunde se flera intressanta saker, bl.a. att mitt natrium var lågt i förhållande till kalium. Jag fick då ordinerat från Christina de produkter som rekommenderades till mig via analysen bl.a. sköldkörtel- och binjurestöd samt några andra mineraler och Bvitamin (främst B6) för stressen. Jag skulle äta de tabletterna i 3 månader. Förutom det fick jag även ordinerat något enstaka för min mage/tarm och mina lite smått krångliga hormoner. Den första månaden hände inget markant. Men när jag skulle påbörja andra omgången hände det något. Skillnaden kändes nästan som från en vecka till en annan.

Jag fick inte bara tillbaka min energi, utan fick mycket mer energi än innan min utmattade period. Morgnar är för första gången i hela mitt liv inga problem längre, jag orkar ta itu med saker och känner att livet generellt är mer produktiv, effektivt och roligt. Jag är så lycklig över detta. Fortfarande är jag noga med att inte planera in allt för mycket i mitt schema, men i och med att jag nu orkar planera livet och hålla i rutiner på ett annat sätt så har det gjort att projekt inte känns som berg längre.

Nu är jag snart klar med hela kuren, men jag är säker på att med Christinas hjälp kommer vi komma på ett livsstilsprogam som både passar min plånbok och som kan hjälpa mig att fortsätta känna mig så här glad och pigg."

- Martina, 22 år

 

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB