Marie, 29 år

"Jag gick ner 27 kg"

Av läkarna fick Marie höra att hon hade IBS och skulle stressa mindre. Men ändå fortsatte hennes problem och blev allt värre.

"Jag har alltid haft en känslig mage, men för ett par år sedan under en väldigt hektisk period, började jag få mer och mer besvär med magen. Jag hade ont, var mycket uppsvälld, gasig och antingen hade jag diaréer eller så var det precis tvärtom.

När jag sökte hjälp hos läkare så fick jag bara svaret att det var IBS och magkatarr och att jag skulle äta mer fiberrikt och försöka stressa mindre. Efter en lång period med dessa besvär tillkom också ständiga migränanfall och jag kände mig jämt o ständigt trött o hängig.

Strax innan jag sökte hjälp hos Christina var mitt immunförsvar så nedsatt att jag hade ständig urinvägsinfektion och blev aldrig riktigt frisk från förkylningar. Jag hade dessutom bölder som kom med jämna mellarum och det enda jag fick inom sjukvåden var antibiotika. Förmodligen hade all antibiotika bara försvagat hela mitt system. Till slut började jag även att få värk i mina leder på nätterna. Var helt förtvivlad letade på nätet och fick kontakt med Må Bra Invest för att se om Christina kunde hjälpa mig.

Efter att Christina hade undersökt mig så fick jag reda på att jag hade candida och att det enda sättet att bli av med den var att sluta tvärt med vissa livsmedel för att få bukt med detta.
Jag gjorde också ett ImuPro-test som efter några veckor gav svar på vilka livsmedel jag skulle undvika eftersom jag hade utvecklat en överkänslighet mot dessa.
Jag fick hjälp att rena kroppen och sen bygga upp den med hjälp av olika kosttillskott och mat. Detta hjälpte både min mage,- tarmsystem, samt bygga upp mitt immunförsvar.
Jag fick också lära mig mycket av Christina om hur magen fungerar, hur hela kroppen hänger ihop och inte bara vad jag skulle undvika men också vad som var bra för mig att äta för att må bra. I takt med att min kropp byggde upp sig igen och jag återfick min energi och magen började må bättre och bättre, började kilona rasa och jag började känna mig som en ny människa. När jag upptäckte alla positiva reaktioner som kroppen svarade med blev jag motiverad att fortsätta min behandling hos Christina. Hela processen tog ca 1 år och är så glad att jag nu känner mig som en mycket gladare, piggare, friskare och hälsosammare jag!

Tack för din hjälp!"

- Marie, 29 år

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB