Britta, 60 år

"Jag känner mig som en ny människa"

Britta sökte för förlamande trötthet, men fick även hjälp med sin problematiska mage, blodtrycket och kunde äntligen sova. 

 "Som så många andra gick även jag in i den berömda väggen. Detta hände vintern 13-14 och jag blev sjukskriven från mitt jobb.

Jag sov mycket dåligt, somnade men vaknad redan efter någon timme och var helt klarvaken. I 5 år hade jag gått på medicin för högt blodtryck och fick under denna tid också en hudsjukdom med blåsor i händer och fötter. Dessutom var förstoppad och var alltid tvungen att ta något som kunde hjälpa mig med att få det att fungera. Och varje gång jag ätit blev jag helt iskall i hela kroppen.

När jag sökte hjälp hos Christina så var det mest för att komma till rätta med den förlamande tröttheten jag led av. När jag kom till henne första gången, i februari 2014, fyllde jag i en i FAB och fick 97 "poäng" (tanken är att man ska ha så lite "poäng" som möjligt!)

Christina satte mig på en kur för att kunna sova, smälta maten och få bort inflammationer. Nästa gång, i april, hade jag på samma FAB endast 30 "poäng" och mådde betydligt bättre.

Då gjorde jag en hårmineralanalys, vars program jag följde i 3 månader och när den var slut i augusti 2014 hade jag så lite som 14 "poäng" på FAB:en.

Då tyckte Christina att jag var så bra att det räckte med att köra en underhållsdos och se hur jag mådde på denna. Jag blev så bra så jag kunde sluta med alla mina läkemedel och mitt blodtryck är nu helt normalt och jag känner mig som en ny människa. Nu kommer jag en gång i halvåret för att det skall fortsätta på denna väg.

Tack Christina för din hjälp." 

- Britta, 60 år

 

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB