Marianne, 74 år

"Fibromyalgi, smärta, magsmärtor, högt blodtryck och mediciner var min vardag."

Marianne hade lidit i över 25 år innan hon fick den hjälpen hon behövde för att bli fri fån smärta och mediciner. 

"För ca 25 år sen fick jag diagnosen fibromyalgi. Den bröt ut efter min man hade omkommit. Läkarna proppade mig full med mediciner för smärta och andra symptom och i samband med det opererades även mina äggstockar.

10 år senare drabbades jag av lunginflammation och efter det blev jag ofta slemmig i lungorna, var hes och hostade upp slemproppar.

Efter att jag ätit mat blev jag oftast uppsvälld i magen. Ofta var jag också förstoppad och när jag blev förstoppad fick jag hjärtklappning och mitt blodtryck blev för högt. Ja, listan över alla mina problem kan göras mycket lång .

Jag kom i kontakt med Christina på Må bra invest genom en väninna som rekommenderade mig att besöka henne. Efter konsultationen fick jag i uppdrag att ändra min diet, rena tarmen, levern och njurarna. Eftersom njurar har en del i att reglera blodtrycket såg jag att allt eftersom de blev bättre behövde jag mindre av min blodtrycksmedicin. I samråd med läkaren bestämde vi att jag skulle dra ner på de medicinerna och hålla koll på trycket

Allt eftersom jag min mage blev bättre, släppte en del av värken i min kropp, vilket gjorde att jag lättare kunde ut och promenera och ju mer jag rörde på mig desto bättre mådde jag.

Nu är det ca 1 år sen jag först tog mig ner till Skåne från Dalarna för att besöka Christina. Och jag är så glad för att jag gjorde det för redan efter 4 besök så känner jag mig som en ny människa! Vissa saker kommer jag inte att äta igen. Och vissa kosttillskott förstår jag att behöver för att hålla mig frisk."

- Marianne, 74 år

 

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB