Sebastian, 26 år

 "Ambitionen var att bli stor och stark"

Med en mage som aldrig fungerade insåg Sebastian att livsstilen och matvanor behövdes förändras.

Jag tränade 3-4 gånger i veckan och blev snabbt och säkert större och starkare. Min huvudsakliga proteinkälla var kvarg (färskost), och trots att jag visste att detta gav mig problem med magen ville jag ändå inte sluta eftersom det var mycket protein för en billig peng. Jag hade väldigt monotona matvanor och åt ofta samma frukost och samma mellanmål, och luncherna var ett fåtal ständigt återkommande rätter. 

Jag insåg att mjölken var något jag var tvungen att sluta med eftersom det gjorde att jag hatade min mage. Frustrationen var stor många gånger när den inte fungerade som den skulle. Jag led dessutom mycket av pollenallergi och alla tillhörande korsreaktioner, dålig koncentrationsförmåga och nedstämdhet m.m. När jag började få konsultationer hos Christina på MåBra Invest gjorde vi ett ImuPro-test som visade på överkänslighet mot 72 födoämnen. Ganska snart blev jag mycket bättre med hjälp av en utrensning samt uteslutning av de födoämnen jag inte mådde bra av. Nu ett år senare har födoämnena minskat från 70 till 2! Helt fantastiskt. 

Christina hjälpte mig även hitta de kosttilsskott som behövdes för att få balans i kroppen, och med hjälp av en hårmineralanalys har jag fått en bättre balans mellan mineralerna i min kropp. Jag har mer eller mindre blivit av med mina pollenallergier på ett år, jag kan koncentrera mig bättre och känner mig piggare och gladare.

Det är inte lätt att lägga om hela sin kost men med hjälp av MåBra Invest har jag fått mycket hjälp med vad jag ska äta, hur jag ska rotera maten på bästa sätt. Jag är i dag en mycket gladare och friskare människa tack vare MåBra Invest och det har verkligen varit värt alla ansträngningar.

Innan var mitt enda mål att bli stor och stark. Men nu har jag insett hur mycket viktigare det är att ha en stark och frisk hälsa vilket jag nu har. 

- Sebastian, 26 år

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB