Vincent, 59

"Läkarna sa: 'Detta får du leva med!'"

Vincent led av en märklig åkomma som gjorde att hela hans kropp kliade och brännde.

"Jag heter Vincent och är 59 år. I oktober 2013 så hände någonting som jag aldrig hade upplevt tidigare i mitt liv - huden på hela kroppen började att kännas som jag hade rullat mig i brännässlor. Det brände och kliade på hela kroppen som om jag hade legat på stranden och solat utan solskyddsfaktor, en främmande brännande känsla på hela kroppen. Det märkliga var att det inte syntes alls utan bara kändes. Jag sökte mig till hudläkare på ett universitetssjukhus, där tog de alla möjliga prover bl.a. 6 stycken olika blodprover. Efter ca:3 veckor var jag tillbaka hos överläkaren i förhoppning att de nu hade hittat orsaken. Svaren jag fick blev en stor besvikelse, de hade inte hittat någonting! Det här var tydligen något jag skulle få leva med resten av mitt liv. De kunde inte göra något för att hjälpa mig med mina problem.

Men så fick jag höra talas om Christina och hennes näringslära, så jag tog kontakt med henne och hon bad mig att skicka blodprover till henne som hon senare skickade till Tyskland för analys. 3 veckor senare så gjorde jag mitt första besök hos henne. Av henne fick jag reda på att jag skulle avvara mig från vissa livsmedel under några månader. Det var bl.a. gluten, tomater, purjolök och några till. Vi gjorde också en hårmineralanalys, som skickades till USA. När svaren kom tillbaka därifrån så visade det sig att jag hade för mycket av vissa mineraler och för lite av andra. Med hjälp av Christina balanserade jag upp mineralerna och avgiftade kroppen under ca 8 månader.

Nu kan jag säga att jag känner mig riktigt bra och jag har inte längre några känningar av hettan och den där brännande känslan jag innan hade i kroppen är också helt borta. Jag vill med detta säga ett stort tack till Chrstina som har löst ett stort problem hos mig som sjuvården inte klarade av att lösa utan bara sa 'detta får du leva med' (konstigt eller hur)!"

- Vänliga hälsning Vincent, 59

 

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB