Patientberättelser


Anna, 59 år

"Ofta hade jag episoder med magsmärta och kramper som gjorde mig sängliggande"

Anna hade perioder av fruktansvärda magproblem där hon inte ens kunde ha vanliga kläder på sig. Men 6 månader efter sitt första besök känner hon sig som en ny människa.

"Jag har i många år haft besvär med framför allt magen, men även trötthet, återkommande depressionsperioder, huvudvärk och ont i kroppen.

Magen svullnade nästan alltid framåt dagen. Ofta hade jag episoder med magsmärta och kramper som gjorde mig sängliggande och kunde hålla i sig en vecka åt gången. Dessa perioder kunde jag inte ens ha vanliga kläder på mig, då magen inte tålde något som satt åt. Att inte veta när de jobbiga perioderna skulle komma skapade stress och osäkerhet.

Läkare hade ingen hjälp att ge utan sade bara att det kunde vara IBS.

Ett första besök hos Christina gav förklaringarna: Läckande tarm, Candidaöverväxt, parasiter i blodet, för lite magsyra, fel pH i kroppen, näringsbrist, lever och njurpåverkan.

Det har inte ens gått 6 månader sedan mitt första besök men jag känner mig redan som en ny människa: piggare gladare, har en mage som är fri från svullnad och smärta. Mina värden har förbättrats, så jag jobbar vidare med kostförändringar och ordinerade preparat och känner stort hopp för framtiden."

- Anna

 

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB